Depotrum i Aalborg

Store og små depotrum i Aalborg

Søger I et mindre depotrum til enkelte møbler? Eller er I på udkig efter et større opbevaringsrum i forbindelse med flytning eller til virksomhedens arkiver? Hos Pulterbox kan du leje både store og små depotrum. Pulterbox i Aalborg tilbyder:

  • Opbevaringsrum i størrelsen 10-25 m3
  • Ingen binding, du opsiger selv din box online når du ikke har brug for den
  • Isolerede og opvarmede omgivelser

Skal du f.eks. have tømt en 2 værelses lejlighed, er vores 10m3-depotrum en ideel løsning.

Billig og fleksibel opmagasinering i Aalborg

Hos Pulterbox bestræber vi os på at tilbyde billig og fleksibel opmagasinering. Som din lokale udbyder af opmagasinering i Aalborg er vi de billigste på markedet – se vores priser her

Der er adgang til din box hele døgnet, med din personlige kode, du skal blot huske en hængelås til din box første gang du kommer.

Lej et depotrum i Aalborg

Det er nemt og effektivt at leje et depotrum hos Pulterbox. Du logger blot ind på pulterbox.dk, BOOK NU, vælg den afdeling du vil leje en boks i. Så vælger du en box, den dato du vil leje box fra , udfylder stamoplysninger og betalingsoplysninger. Du vil få tilsendt en mail med bekræftelse og din 6 cifret personlige kode. Og der er adgang 24/7. Du vil blive trukket for box leje hver måned, indtil du opsiger din box online. Er du ikke så god til online booking, så ringer du blot til tlf. tlf. 20 12 03 13eller tlf. tlf. 21 59 21 89, så finder vi også ud af det.

Book her
Depotrum Aalborg

Aalborg depotrum rum afdeling 1

Hjørringvej 174B, 9400 Nørresundby

  • 15 minutter fra Aalborgs midtby
  • 1 min fra E45 ved Bouet
  • 12 minutter fra Aalborg Lufthavn

Sikker opbevaring i Aalborg

Er du på udkig efter pålidelig billig opbevaring i Aalborg? Hos Pulterbox tilbyder vi moderne og sikre opbevaringsløsninger, der dækker alle dine behov. Uanset om du har brug for opbevaring af møbler, arkiver eller personlige ejendele, har vi de rette faciliteter til dig. Vi har i 11 år haft opbevaring i Skanderborg og udvider nu , så også Aalborg kan få glæde af billige boxe.

Vores depotrum i Aalborg er designet til at imødekomme både private og erhvervskunders behov. Med størrelser fra 10 til 25 m3, kan du finde den perfekte løsning til din opbevaring. Alle vores rum er lukkede og bygningen er opvarmet, hvilket sikrer, at dine ejendele opbevares under optimale forhold.

Uanset om du flytter, renoverer eller blot har brug for ekstra plads, kan du stole på Pulterbox til at levere sikker og effektiv opbevaring i Aalborg. Du booker alle vores boxe online på pulterbox.dk

Book her